Skip to content

Ponuda proizvoda i usluga

Proizvodnja čeličnih konstrukcija, elemenata od čelika i  osnovnih elemenata građevne limarije

Ponosni smo naONO ŠTO ČINIMO

Proizvodnja osnovnih elemenata građevne limarije i to: oluci, žljebovi i cijevi, kuke za žljebove, lučna koljena, čela žljeba, opšavni limovi i lajsne, kape i obloge za dimnjake, obloge za terase… Sve navedeno se izrađuje iz pocinčanog, bojanog, bakrenog, cinkotit, inox ili aluminijskog lima. Također proizvodimo sve vrste čeličnih konstrukcija i proizvoda od čelika.

Savijanje limova za građevinsku limariju jedna je od naših specijalnosti. Za savijanje lima se upotrebljavaju moderni CNC strojevi. U mogućnosti smo vam ponuditi CNC savijanje limova.

Potpuno nam je svejedno trebate li savijanje limova od bakra, aluminija, inox-a, čelika. Dovoljno je da nas kontaktirate i dogovorite uslugu savijanja lima.

U današnja vremena veliki broj objekata se izrađuje od krovnih i zidnih sendvič panela sa različitim ispunama (poliuretanom, kamenom vunom, poliesterinom), te jednostrukim pokrovnim i fasadnim limovima u različitim oblicima poput crijep ploče i raznovrsnih trapeznih limova.

Certifikacija prema 1090-2-2017, 3834-3-2017, AAA, od strane struke u kvaliteti i načinu rada. U daljnjem razvoju naše tvrtke očekujemo još novih potvrda, certifikata u području rada i izrade.

Proizvodnja

Proizvodnja građevne limarije iz pocinčanog, bojanog, bakrenog, cinkotit, inox ili aluminijskog lima. Proizvodnja čeličnih elemenata/konstrukcija

Javite nam se.

Kontakt

Usluge

CNC savijanje limova za građevinsku limariju

Javite nam se.

Kontakt

Montaža

Ugradnja sendvič panela, montaža čelične konstrukcije...

Javite nam se.

Kontakt